Recafa

Aamuvallankumous parempien aamujen puolesta

Perinteikkäistä brändeistään ja maukkaista uutuuksistaan tunnettu elintarvikemaahantuoja Lejos aloittaa vuoden 2018 kutsumalla kuluttajat ottamaan aamut haltuun ja taistelemaan hyvien aamujen puolesta. Vallankumous konkretisoituu pop-up aamiaisbaarissa, joka avautuu Elisa Kulmaan Helsinkiin 15.–19.1.2018. Viikon aikana Lejos kutsuu vallankumoukselliselle aamupalle niin somevaikuttajia, sidosryhmiä kuin kuluttajia. Aamiaisbaari on kuluttajille avoinna keskiviikosta perjantaihin (17.–19.1.), jolloin jokaisen aamun sata ensimmäistä saa tulla nauttimaan herkullista aamupalaa maksutta.

Elintarvikemaahantuoja Lejos aloittaa vuoden 2018 Aamuvallankumoksella, jonka tarkoitus on muistuttaa kuluttajia aamiaisen merkityksestä sekä antaa uusia ideoita aamupalalle. Lejoksen monipuolisesta elintarvikevalikoimasta löytyy tuotteita niin viikonlopun rentojen aamujen herkutteluhetkiin kuin kiireisten arkipäivien lentäviin lähtöihin. Lejos on koonnut verkkosivulleen inspiroivia reseptejä ja ideoita aamupalalle.

Kuluttajat pääsevät myös maistelemaan Lejoksen aamiaismakuja Aamuvallankumouksen pop-upiin Elisa Kulmaan. Kahvila on avoinna kuluttajille 17.–19.1.2018, jolloin jokaisen aamun sata ensimmäistä pääsee nauttimaan herkullisesta aamiaisesta kello 7.30 alkaen. Kahvilassa kuullaan inspiroivia puheenvuoroja muun muassa aivotutkija Katri Saarikiveltä, ravinto- ja mentaalivalmentaja Kirsi Vaulamolta, kokki Prisca Leclerciltä ja lääkäri Emilia Vuorisalmelta.

– Aamuvallankumouksella haluamme muistuttaa herkullisen ja täysipainoisen aamupalan merkityksestä koko päivän jaksamisen kannalta. Kannustamme kuluttajia nauttimaan herkullisista aamiaishetkistä, sillä uskomme Lejoksella, että jokainen ansaitsee saada hyvän aloituksen päiväänsä, kertoo markkinointijohtaja Katri Heinonen Lejokselta.

Makustamon pop-up aamiaisbaari

Elisa Kulma
Aleksanterinkatu 19
00100 Helsinki

Makustamo verkossa
www.lejos.fi/inspiraatio/makustamo-pop-up-aamiaisbaari
www.facebook.com/makustamo